Hakkari'de 2 güreşçi Milli Takım kampına çağrıldı

Hakkari'de 2 güreşçi Milli Takım kampına çağrıldı

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hakkari Güreş Spor Kulübünde faal olarak çalışan Eylem Gök ve Evin Duman Milli Takım Hazırlık Kampına çağrıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hakkari Güreş Spor Kulübünde faal olarak çalışan kadın sporculardan Eylem Gök ve Evin Duman Türkiye Güreş Federasyonu tarafından; 29 Eylül - 12 Ekim Tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Genç Kadınlar Güreş Milli Takım Hazırlık Kampına çağrıldı. .  

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım; antrenörleri ve sporcuları makamında kabul edip tebrik etti.

Hedeflerinin elit sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Yıldırım, "Türkiye’ye model olacak merkezde hedefimiz milli takımlara daha fazla sporcu kazandırmaktır. Hedefimiz elit sporcular yetiştirmek, şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.