Hakkari'de 2 bin 758 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi

Hakkari'de 2 bin 758 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi

​ Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Yeniköprü Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol Noktasında durdurulan bir yolcu minibüsünde bulunan bir şahsın eşyalarında yapılan aramada 2758 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada,"İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;

 06.10.2019 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Yeniköprü Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol Noktasında durdurulan bir yolcu minibüsünde bulunan bir şahsın eşyalarında yapılan aramada 2758 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.