Hakkari'de 19 Mayıs Kutlamaları

Hakkari'de 19 Mayıs Kutlamaları

Hakkari’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Hakkâri’de de düzenlenen törenle kutlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sabah saatlerinde Valilik önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal tarafından Atatürk Anıtı’na çelek sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Hakkâri Spor Salonu’nda geçilen kutlamalara

 Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Eşi Dr. Funda Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Umut Öztürk, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Adalet Komisyonu Başkanı Sevgin Kuruyamaç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Hakkari Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal Aslan, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çok sayıda kişi katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal’ın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak güreş, muay thai ve judo gösterileri sergilendi.   

Daha sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında değişik branşlarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Cüneyit Orhan Toprak tarafından verildi.

Hakkâri Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi folklor ekibinin halk oyunları gösterisinin ardından Vali Toprak, Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından açılan resim sergisi ve spor etkinliklerin tanıtıldığı stantları gezerek yapılan gösteri maçlarını izledi.

1-483.jpg2-448.jpg4-314.jpg7-112.jpg05-071.jpg07-056.jpg06-055.jpg25-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.