Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı!

Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı!

Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Hakkari Valiliği önünde yapılan törene Hakkari Vali yardımcıları Bekir Abacı, Mehmet Nurullah Karaman, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Tank Yarbay Cavit Nartop, Hakkari İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Yavuz Öztürk, gaziler, kurum amirleri, asker ve polisler katıldı.

Saygı duruşu İstiklal Marşının ardından Atatürk anıtına valilik, belediye, garnizon komutanlığı ve Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğinin çelenkleri konuldu.

Hakkari Dağ ve Komando Tugayında görevli Binbaşı Sinan Keskin’in 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından program sona erdi.

Öğle saatlerinde ise orduevinde şehit ve gazi aileleri onuruna yemek verileceği belirtildi.

gaziler-gunu-2017-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.