Hakkari’de 18-24 Mart yaşlılar haftası

Hakkari’de 18-24 Mart yaşlılar haftası

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ile Hastane yönetimi “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında yaşlıları evlerinde ziyaret edip gül dağıttı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Birimi İle hastane yönetimi “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” münasebetiyle kent merkezinde kayıtlı yaşlıları evlerinde ziyaret ederek gül dağıttılar. Etkinlikler çerçevesinde daha önce hiç doğum gününü kutlanmayan Meryem Kurt isimli hastanın da doğum gününü kutlayan ekipler, yaşlı kadına bir ilki yaşattı. 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Hakkari Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ve hastane yönetimi olarak Dünya Sağlık Örgütünün kriterleri baz alınarak hastalarımıza basta tedavi olmak üzere, sosyal ve psikolojik ihtiyaçları açısından da hastalarımıza ve yaşlılarımıza destek olmaktayız.  

Bu kapsamda Evde Sağlık Hizmetlerinde kayıtlı olup hayatında hiç doğum günü kutlanmayan Meryem Kurt adlı hastamızın doğum gününü kutlayarak hayatında bir ilk yaşatarak yaşlımızı mutlu ettik. 

Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında yaşlı sağlığının korunması ve sağlıklı yaşlanma ile ilgili farkındalığın artırılmasına yönelik olarak “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” münasebetiyle Evde Sağlık Hizmetleri çalışanları ve hastane yönetimi olarak hasta hakları ve etik kurallarını belirleyen usullere de riayet edilerek merkezde kayıtlı olan tüm yaşlı hastalarımıza gül dağıttık. 

Yaşlılarımıza yalnız yaşlanmadıklarını hissettirerek desteğimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle ilgili hastane yönetimimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” denildi. 

1-20190321124530.jpg2-979.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.