Hakkari’de 159 kilo 566 gram uyuşturucu ele geçirildi!

Hakkari’de 159 kilo 566 gram uyuşturucu ele geçirildi!

Hakkari merkez ve Yüksekova ilçesinde yapılan iki ayrı operasyonda 157 kilo 700 gram eroin ve 1 kilo 866 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER
 

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçunu önlemeye yönelik yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “İlimiz Yüksekova ilçesinde Orman Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir aracın bagaj kısmında yapılan aramada 310 adet preslenmiş kalıp halde 157 kilo 700 gram eroin  ve Hakkari merkez Depin Polis Kontrol noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada ise aracın bagaj kısmında stepne diye tabir edilen lastik içerisinde 7 paket halinde 1 kilo 866 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Yapılan operasyonlarla ilgili 3 şahıs gözaltına alınmış olup, konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

2-20201203093822.jpg1u-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum