Hakkari'de 158 kilo uyuşturucu madde ve tıbbi ilaç ele geçirildi

Hakkari'de 158 kilo uyuşturucu madde ve tıbbi ilaç ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, jandarma ekiplerince yapılan arazi arama faliyetlerinde 158 kilo 5 gram uyuşturucu madde ve tıbbi ilaç ele geçirildi. Yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan bir kişi de yakalandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,  “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Yüksekova İlçesi Akpınar Köyü Duranlar Mezrası yol kenarında bulunan dere yatağında arama yaptı.


Yapılan aramada, 4 çuval içerisinde 100 kilo 510 gram toz esrar, 55 kilo 500 gram eroin, bin 100 kutu tıbbi ilaç ve Esendere Beldesinde Türkiye topraklarına yasadışı yollarla giriş yaptığı belirlenen bir şahıs üzerinde yapılan aramada da bin 995 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

1-20200327123250.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.