Hakkari'de 88 yerleşim yeri ulaşıma kapandı

Hakkari'de 88 yerleşim yeri ulaşıma kapandı

Hakkari'de dün etkili olan kar yağışı nedeniyle 24 köy ile 64 mezranın yolu ulaşıma kapandı. Ekipler kapalı yolları yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarına devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari ve ilçelerinde dün başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artırarak devam eden kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Yoğun yağışlar nedeniyle kent genelinde 24'ü köy 64'ü mezra olmak üzere 88 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada bugün sabah saat 07:30 itibariyle, il merkezinde 9 köy ve 25 mezra, Yüksekova ilçesinde 10 köy 26 mezra, Şemdinli'de 3 köy 12 mezra, Derecik ilçesinde ise 2 köy ile 1 mezranın yolunun ulaşama kapandığı belirtildi.

Açıklamada kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için il özel idaresi karla mücadele ekibinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bilgisine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.