Hakkari'de 13 göçmen yakalandı

Hakkari'de 13 göçmen yakalandı

Hakkari Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Yüksekova ilçesinin Sarıyıldız Mahallesinde düzenlediği operasyonda 13 göçmenin yakalandığını açıkladı.

Valiliken konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeere yer verildi: "3’üncü Piyade Tümen Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce “Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti” suçunun engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 07.10.2018 günü saat: 04.00 sıralarında İlimiz Yüksekova İlçesi Sarıyıldız Mahallesinde bulunan boş bir ahırda yapılan aramada 10’u Afganistan, 3’ü Pakistan uyruklu olmak üzere toplamda 13 yasadışı göçmen yakalanmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.