Hakkâri'de 10 ocak çalışan gazeteciler günü kutlandı

Hakkâri'de 10 ocak çalışan gazeteciler günü kutlandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanı Metin Tekin , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ildeki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir iş yerinde düzenlenen kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Metin Tekin , parti yöneticileri ile  kentte ulusal ve yerel basın çalışan gazeteciler katıldı. 

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Başkan Tekin , zorlu bir coğrafyada gazetecilik mesleğini icra eden basın mensuplarının birçok sıkıntılara göğüs geldiğini söyledi. Ellerinden geldiği kadar gazetecilere yardımcı olmaya çalıştıklarını ve birlik beraberlik içerisinde hareket edeceklerini ifade eden Tekin, her zaman yanı başlarında olan gazetecilerin gününü kutladı.

İldeki gazeteciler ise, Türkiye’nin en ücra köşesinde bulunan Hakkari’de çok zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalıştıklarını belirterek, kendilerini kahvaltıda misafir eden AK Parti İl Başkanı Metin Tekin ve parti yöneticilerine  teşekkür ettiler.

2-260.jpg1-293.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.