Hakkari'de 10 bin TL kazandıran bilgi yarışması 

Hakkari'de 10 bin TL kazandıran bilgi yarışması 

Hakkari’li genç girişimci Vahit Akdağ ramazan ayı dolayısıyla çarşı merkezine “Bilmatik” makinesi kurdu. Büyük ödülün 10 bin TL olduğu “Bilmatik” makinesini ile hem kazanacak hem de eğleneceksiniz. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Pgent Güzellik Salonu ve Kaynak Merkezi sponsorluğunda Kaya Plazanın giriş katında ramazan ayı boyunca devam edecek olan bilmatik oyunu büyük ilgi görüyor.

Sadece bilgiye dayalı olan oyunun büyük ödülü 10 bin TL’dir. 

Bilgisine güvenip bunu kazanca dönüştürmek isteyen vatandaşlara kazanma imkanı sunduklarını anlatan genç girişimci Vahit Akdağ, Hakkari’de bir ilk olan Bilmatik oyunu ile ilgili şu bilgileri verdi: “Oyun 1 ₺ ve 3 ₺ ile çalışmaktadır, ( 1 ₺ ile Jokersiz ) , ( 3 ₺ ile bir adet 50/50 yarı yarıya ve bir adet soruyu değiştir, olmak üzere 2 adet joker ile oynanmaktadır ) 1 ₺ atıldığında Joker li veya jokersiz oyunu başlatmak için size 10 Sn süre verilecektir. Jokerli başlamak için 2 ₺ ilave edilir. 2 ₺ ilave edilmez ise oyun otomatik olarak jokersiz başlamaktadır. Oyunda toplam 20 soru sorulmaktadır. Her 5 soruda ödül kazanılır. Hak edilen ödülü almak için verilen süre içerisinde ödül butonuna basması gerekmektedir. Verilen süre içerisinde ödül butonuna basılmaz ise yarışma otomatik olarak bir üst seviyeden devam edecektir. Hak edilen ödülü almayıp bir üst ödüle devam etmek istenilirse üst ödülün değerinin yüksek olduğundan dolayı bir önceki kazınılan ödül hakkı kaybedilir. Cevap şıklarının sadece birine basılmalıdır, aynı anda 2 veya 3 düğmeye basılması durumunda otomatik olarak oyun kaybedilmiş sayılacaktır”

3-858.jpg

1-20190519084730.jpg2-20190519084730.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.