Hakkari'de 1.5 kilogram külçe altın ele geçirildi

Hakkari'de 1.5 kilogram külçe altın ele geçirildi

Hakkari Van karayolu üzerinde bulunan Yeniköprü Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol noktasında 1.5 kilogram külçe altın ve 500 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı görevlileri yürütüğü çalışmalar kapsamında, Hakkari Van karayolu üzerinde bulunan  Yeniköprü Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol Noktasında durdurulan bir yolcu minibüsünde bulunan bayanın çantasında yapılan aramada 500 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklanırken bir başka araçta yapılan aramada ise, arka koltuğa gizlenmiş vaziyette 1.500 gram kaçak külçe altın ele ele geçirildi. Konu ile ilgili adli tahkikat devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.