Hakkari Ziraat Odası Yeni Zelanda saldırısını kınadı!

Hakkari Ziraat Odası Yeni Zelanda saldırısını kınadı!

Hakkari Ziraat Odası Başkanlığı Yeni Zelanda da iki ayrı camiye düzenlen ve 49 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan saldırıyı kınadı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Ziraat Odası Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Yeni Zelanda’da iki camide Cuma namazı ibadetini gerçekleştiren masum Müslümanlara yönelik, eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve birçok  ülkeden 49 kişinin şehit olmasına neden olan terör saldırısını tüm kalbimle lanetliyorum. Bu olay, din ekseninde, her geçen gün dünyayı kutuplaştırmaya doğru iten ve İslamafobi’yi körükleyen emperyalist güçlerin sebep olduğu elim bir terör olayıdır. Nefret söylemleri, ırkçı ifadeler, popülist yaklaşımlarla barış dini İslamiyet’i her fırsatta kötüleyip Müslümanları hedef gösteren tüm batılı hükumet liderleri ve medya kuruluşlarına tüm dünya halklarının artık ‘dur’ demesi gerektiğine inanıyorum. Bu terör saldırısının son olmasını umuyor, dehşet verici saldırıda hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.