Hakkari Ziraat Odası Başkanı Önal güven tazeledi!

Hakkari Ziraat Odası Başkanı Önal güven tazeledi!

Hakkari Ziraat Odası Başkanlığı 21. Olağan Genel Kurulu için sandığa gitti. 2 adayın yarıştığı kongrede 50 delegeden 38'nin oyunu alan Önal yeniden başkan seçildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

1968 yılında kurulan Hakkari Ziraat Odası Başkanlığı 21. Olağan Kongresi için sandığa gitti.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleşen kongreye Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı İsmail Akboğa, Ziraat Odası’nın mevcut başkanı Niaf Önal ile rakibi Eyüp Pala ve delegeler katıldı.

Çoğunluğun sağlanması ile başlayan kongrede söz alan mevcut başkan Naif Önal, odanın kısıtlı imkanlarına rağmen Hakkari çiftçisinin sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Diğer aday Eyüp Pala da kongrenin Hakkari halkı ve çiftçisi için hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

50 delegenin üye olduğu Hakkari Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde 48 delege oy kullandı.

Sandıkların açılması ile yapılan sayımda 48 geçerli oyun 38'ni alan mevcut başkan Naif Önal yeniden Hakkari Ziraat Odasi Başkanı seçildi.

Güven tazeleyerek oda başkanlığına seçilen Önal, kazananın Hakkari olduğunu belirterek, kendisini yeniden bu göreve layık gören delegelere teşekkür etti.

1-974.jpg

2-883.jpg

3-694.jpg4-553.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum