Hakkari zabıtası pastahaneleri denetledi!

Hakkari zabıtası pastahaneleri denetledi!

Hakkari Belediyesi, kentin değişik noktalarında satışı yapan ve imal eden işyerlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ilgilendiren konularda, denetimlerini taviz vermeden sürdürüyor ekipler, son olarak kent genelindeki tüm pastane ve imalat yerlerini denetimden geçirdi.

Denetimlerde, iş yeri açma ruhsatı, çalışanların sağlık karnesi, fiyat listesi, genel temizlik, imalathane temizliği, iş kıyafeti giyilip giyilmediğini kontrol etti.

Zabıta Müdürü Adil Demir, temizlikten yanı sıra sosyal mesafe ve maske konuları üzerinde de hassasiyetle durduklarını belirterek, kurallara uyan esnaflara teşekkür ederek, halk sağlığını ilgilendiren konularda taviz vermeden denetimlerini sürdürdüklerini söyledi. 

dsc_2173.jpgdsc_2172.jpgdsc_2177.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.