Hakkari Voleybol takımları bölge birincisi oldu!

Hakkari Voleybol takımları bölge birincisi oldu!

Van ve Siirt illerinde ayrı sayrı düzenlenen Bölgesel Voleybol müsabakalarına katılan Hakkari'nin iki takımı bölge birincisi olma başarısı gösterdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası'da Hakkari Gençlik Merkezi takımı rakiplerini yenerek bölge birincisi oldu. 

12 - 14 Nisan tarihlerinde Van'da düzenlenen Bölgesel Voleybol Turnuvasında Van, Bitlis ve Ağrı takımlarını yenen Hakkari Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü bölge birincisi oldu. 

Siirt ilinde düzenlenen Genç Erkekler Bölge Şampiyonasında Siirt, Mardin ve Diyarbakır takımlarını yenen Hakkari Genç Erkekler Voleybol Takımı ise bu kategoride bölge şampiyonu olma başarısı gösterdi.

Türkiye'de ilk 16 takım arasına giren Hakkarili gençler önümüzdeki tarihlerde Hakkari2yi yarı finallerde temsil edecekler. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, bölgesel müsabakalarda büyük başarılara imza atan Yıldız ve Genç Erkekler Voleybol takımlarını tebrik ederek, her iki takıma ileride katılacakları müsabakalarda başarılar diledi.

1-20190427092743.jpg2-20190427092743.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.