Hakkari VEDAŞ'tan yangın tatbikatı

Hakkari VEDAŞ'tan yangın tatbikatı

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü yangın tatbikatı gerçekleştirdi. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında düzenlenen tatbikatta VEDAŞ personeline yangın söndürme eğitimi verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü yangın tatbikatı gerçekleştirdi. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında düzenlenen tatbikatta VEDAŞ personeline yangın söndürme eğitimi verildi.

VEDAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği birimi tarafından hazırlanan tatbikatta olası bir yangında yapılması gerekenler ve yangına müdahale eğitimleri verildi.

Tatbikat senaryosu gereği oluşturulan yangın, personelin katılımıyla söndürüldü.

Tatbikat ile ilgili kısa bir açıklama yapan VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir, sıfır iş kazası hedefine ulaşmak için düzenli olarak personele eğitim verdiklerini ifade ederek, “İş sağlığı ve güvenliği kurumumuzun birinci
önceliğidir. Personelimizin mevcut bilgilerini güncellemek ve öğrenilen bilgileri kalıcı davranış haline getirmek için eğitimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

1-20190314105615.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.