Hakkari VEDAŞ'tan vatandaşlara uyarı

Hakkari VEDAŞ'tan vatandaşlara uyarı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Hakkari il Müdürlüğü düşük elektrik problemi çözmek amacıyla TEİAŞ bölge müdürlüğüne bağlı 154 kv'lık yeni trafo hattı faaliyete giriyor.

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, 'Düşük elektrik problemi çözmek amacıyla TEİAŞ bölge müdürlüğüne bağlı 154 kv'lık yeni trafo hattı faaliyete giriyor' dedi

7 Şubat'ta trafo merkezinin faaliyete geçeceğini ifade eden Özdemir, "Salı sabahı itibariyle herkesin regülatörünü devre dışı bırakarak normal şebeke konumunda enerji sağlasın. Aksi taktirde yüksek voltajdan dolayı elektrikli cihazlar risk altına girer. Umuyorum vatandaşlarımız bundan sonra daha sağlıklı, kesintisiz ve tam voltajında bir enerji alacaklardır. Halkımızdan da bu hizmete karşı daha duyarlı ve tasarruflu enerji kullanmalarını talep ediyoruz." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.