Hakkari VEDAŞ engellileri kahvaltıda buluşturdu

Hakkari VEDAŞ engellileri kahvaltıda buluşturdu

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle, engelliler için kahvaltı düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir kahvaltı salonunda, düzenlenen kahvaltıya VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, EPSAŞ Hakkari İl Müdürü M. Salih Eroğuz, Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Sümbül Bedensel Engelliler Basketbol Takımı yöneticileri, çok sayıda engelli ve VEDAŞ personeli katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli bireylere yönelik kahvaltı programı düzenlediklerini belirten VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, engelli vatandaşların anlamlı günün kutladıklarını söyledi.

Özdemir, “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, özelde Hakkari’deki engellilerin genelde dünyadaki tüm engellilerin bu anlamlı günün kutluyoruz. VEDAŞ ailesi olarak kendi sektörel faaliyetlerimiz dışında bu tür sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli ve anlamlı günleri insanlarımızı hatırlama adına Hakkari Engelliler Derneği Başkanımız, Sümbül Bedensel Engelliler Basketbol Takımı başkanı ve sporcuları ile kahvaltıda bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Önemli olan bu tür günlerde engellilerimiz anımsamak, hatırlatmaktır. Biz VEDAŞ ailesi olarak engellerimizin sportif faaliyetlerine gücümüz nispetinde destek olmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin en ücra köşesinde bulunan dağ kentimizde bu tür gönlü zengin yüreği zengin gençlerimizin engelli olmalarına rağmen Hakkari’yi dışarda en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bütün işadamlarımızın ve yetkilerin bu gençlerimize destek vermeye davet ediyoruz. Hakkari’de yapılacak yeni yapıların, cadde ve sokakların engelliler düşünülerek yapılmasını talep ediyoruz. Kurum müdürlerimiz de engellilerimizin bu anlamlı günlerini kutluyorlar” dedi.

Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle VEDAŞ’ın misafirleri olduk.

Keskin; ‘Bugün 3 Aralık dünya engelliler günü münasebetiyle Vedaş’ın İsmail bey’in misafirleri olduk asıl ev sahibi spor kulübümüz sporcularımız tekerlekli basketbol takımımız, tabi takımımız son 2 yıldır VEDAŞ arıza onarım bakım sponsorluğu İsmail beyin aracığıyla destekleri geçen seneden beri sürüyor asıl burada amaç neden bu sporu onlara da yaptırmak, spor sadece engelsizlerin değil engellilerin de sporu ben Türkiye bedensel  engelliler spor federasyon yönetim kurulu üyesi olarak şunu da söyleyebilirim Türkiye artık rövanşta olan spor engelli spor Türkiye bedensel  engelliler spor federasyonu bunu 17 branşla başaran bir federasyon. Bugün 7-8 yıldır kavuşmaya arzu ettiğimiz engelli koordinasyon merkezine inşallah bu hafta Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş belediyesi ile ortak yürüttüğümüz engelli Koordinasyon merkezinde faaliyetlerimizi başlatacağız. Bu anlamda daha kurumsal olacağız tüm çalışmalarımız projelerimiz orda olacak misafirlerimizde orda ağırlacağız Dünyadaki tüm engellilerin sadece 3 aralıkta değil bütün günlerinin mutlu huzurlu fava içinde geçirmesi temenni eder 3 Aralık dünya engelliler gününü kutluyorum’ dedi.

Müdür Özdemir gün nedeniyle Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin’e çiçek verirken kahvaltı programının sonunda VEDAŞ çalışanları ile engelliler fotoğraf çekti.

4-143.jpg1-246.jpg3-169.jpg2-216.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.