Hakkari ve Yüksekova'da karla mücadele çalışması

Hakkari ve Yüksekova'da karla mücadele çalışması

Hakkari ve Yüksekova Belediye Başkanlığı ekipleri karla mücadele çalışması başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Akşam saatlerinde etkili olan ve il genelinde 61 köy, 112 mezra yolunun ulaşıma kapandığı Hakkari’de yolların yeniden açılması için il özel idaresi karla mücadele ekiplerinin karla mücadele çalışması devam ediyor.

Hakkari Belediye başkanlığı ekipleri ise mahalle yollarında biriken kar yığınlarını temizleyerek, çarşı merkezindeki kar yığınlarını ise üst üste toplayarak iş makineleri ile kent dışına çıkartma çalışmalarına başladı.

28059215_2047894398829068_6494700583192629435_n.jpg

YÜKSEKOVA

Yüksekova Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı Araç Sevk ve Bakım amirliği Karla mücadele  ekipleri, yoğun yaşam alanlarında kar temizleme çalışmalarını bitirdikten sonra, mahallelerde ve ilçenin en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesinde eş zamanlı olarak kar temizleme çalışması yürüttü.

Yapılan çalışmayı Yüksekova Belediyesi Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun, Zabıta Müdürü Süleyman Dikçe, Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş ve Temizlik Şirketi yetkilisi Ayhan Atsız yerinde takip etti.

unnamed-086.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.