Hakkari ve Yüksekova Belediye Eşbaşkanları tutuklandı

Hakkari ve Yüksekova Belediye Eşbaşkanları tutuklandı

Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman ile Yüksekova ilçe Belediye eş başkanları İrfan Sarı ve Remziye Yaşar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de 15 Ekim günü gözaltına alınan Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman ile Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı, emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Hakkari Adliyesi’ne getirildi.
 
Savcılık sorgusu tamamlanan Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman, Yüksekova ilçe Belediye eş başkanları Remziye Yaşar, İrfan Sarı tutuklama talebiyle Hakkari Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

Mahkeme, Karaman, "silahlı terör örgütüne üye olmak"  Yaşar "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak" ve 'örgüt üyeliği' suçlarından, Sarı ise 'örgüt üyeliği" iddiasıyla tutuklama kararı verdi.

1-20191017191911.jpghdpli_hakkari_belediye_baskani_tutuklandi.jpg

3-20191017170427.jpg4-774.jpg2-20191017170427.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
19 Yorum