Hakkari ve Van'da eş zamanlı operasyon: 458 bin 600 Amerikan doları ele geçirildi

Hakkari ve Van'da eş zamanlı operasyon: 458 bin 600 Amerikan doları ele geçirildi

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 200 polisle eş zamanlı operasyon yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Van ve Hakkari'de 200 polisle 26 adreste operasyon düzenledi. yapılan operasyonlarda 6 bin 559 paket gümrük kaçağı sigara  şüphelilere ait bir işyerinde yapılan aramada ise 458 bin 600 Amerikan doları (2.1 milyon TL) ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler Hakkari adliyesine sevk edilmelerinin ardından şüphelilerden bir kısmı serbest kalmış, 4 şahıs hakkında adli kontrol kararı verilmiş, 6 şahıs ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Konu ile ilgili Hakkari il emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle;

''29.06.2018 günü 06:00 da eş zamanlı olarak yapılan planlı, teknik destekli operasyonla şahıslar gözaltına alınmış ve 6559 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Ayrıca şüphelilere ait bir işyerinde yapılan aramada 458.600 Amerikan doları (2.1 milyon TL) ele geçirilmiş olup konu ile ilgili incelemeler devam etmektedir. Tahkikatları yapılan şüphelilerin Hakkari adliyesine sevk edilmelerinin ardından şüphelilerden bir kısmı serbest kalmış, 4 şahıs hakkında adli kontrol kararı verilmiş, 6 şahıs ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine teslim edilmişlerdir.

1-567.jpg3-429.jpg2-525.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.