''Hakkari ve Ankara artık kardeş illerdir''

''Hakkari ve Ankara artık kardeş illerdir''

Ankara Sanayi Odasından kardeşlik yemeği ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Oya Özdebir: "Ankara-Hakkari Kardeşlik Köprüsü'nü kurduk dedi.

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Oya Özdebir, "15 Temmuz darbe girişiminde sadece elini değil, gövdesini tankların altına koyanları gördük. Kadın şehitlerimiz var. Bu ülke hak edenlerin ülkesi olmalı" dedi. 

Ankara Sanayi Odası mensupları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, "Ankara-Hakkari Kardeşlik Köprüsü" temalı akşam yemeği verdi. Programa, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Oya Özdebir'in yanı sıra, çok sayıda davetli katıldı. Özdebir, günün anlam ve önemi dolayısıyla yaptığı konuşmada, "Kadın hakları sorunları çözümlenmeden, kadınlar kendilerini güvende hissetmeden ne ülkemizde, ne de dünyada tam bir mutluluk ve huzur olamaz. Yıllardır büyük bir titizlik ve özveriyle yetiştirdiğimiz evlatlarımızı gözü dönmüşlerin hırsları için kurban ediyoruz. Artık tüm kadınlar olarak gücümüzü kardeşlik üzerine kullanmayı bütün kadın arkadaşlarıma öneriyorum" şeklinde konuştu.

"Ankara-Hakkari Kardeşlik Köprüsü'nü kurduk, artık geçişler serbest"

Ankara-Hakkari Kardeşlik Köprüsü projesi kapsamında 2017 yılına Hakkarili vatandaşlarla birlikte girdiklerinin altını çizen Özdebir, "Yeni yıla Hakkari'deki kardeşlerimizle birlikte girdik. Yeni yılın hayırlara vesile olması dileğiyle dua ettik. Ankara ve Hakkari artık kardeş illerdir. Ankara-Hakkari Kardeşlik Köprüsü'nü kurduk, artık geçişler serbest. Amacımız kardeş olmanın bilinciyle sorunlarımızı birlikte, gerçek kardeşler gibi çözmektir" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.