Hakkari ve 17 ilde Operasyon: 17 kişi gözaltına alındı

Hakkari ve 17 ilde Operasyon: 17 kişi gözaltına alındı

18 ilde FETÖ soruşturmasında, 'BYLOCK' kullandığı belirlenen kişilere yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

 İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Hakkari, Çanakkale, Ordu, İstanbul, Kahramanmaraş, Antalya, Diyarbakır, İzmir, Adıyaman, Ankara, Bingöl, Bursa, Gaziantep, Hatay, Kocaeli, Konya, Muğla ve Muş'ta, FETÖ'nin gizli haberleşme programı 'BYLOCK' kullanıcılarına yönelik eş zamanlı Operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 34 kişiden 17'si gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 17 kişiden emniyetteki işlemi tamamlanıp adliyeye sevk edilen 2 kişiden 1'i tutuklandı. Gözaltında bulunan 15 kişinin ise Emniyet'teki işlemleri sürüyor. Firari diğer 17 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.