Hakkari ve 15 ilde operasyon

Hakkari ve 15 ilde operasyon

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 16 ilde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan, aralarında asker ve polislerin de bulunduğu 16 kişi adliyeye sevk edildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler örgütle bağlantısı tespit edilen kişilere yönelik Sakarya, Hakkari, Hatay,  Kahramanmaraş, Mersin, Aydın, Bolu, Şırnak, Şanlıurfa, Osmaniye, Yalova, Kayseri, Ankara, Erzurum, Mardin ve İstanbul'da operasyon düzenledi. Polis, aralarında 5 jandarma ile polislerin de olduğu 19 kişiyi gözaltına aldı. 5 jandarmanın Bylock kullandıkları belirtildi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından 16 kişi adliyeye sevk edildi. Gözaltındaki 3 kişinin ise sorgusunun devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.