Hakkari ve 12 ilde operasyon: 19 gözaltı

Hakkari ve 12 ilde operasyon: 19 gözaltı

 FETÖ/PDY'nin TSK ve jandarmadaki mahrem yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, aralarında 1 albay ve 1 yarbayın da bulunduğu 19 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve jandarmadaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 19 şüphelinin yakalanması için Şanlıurfa'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Denizli, Sivas, Balıkesir, Antalya, Bingöl, Kayseri ve Hakkari'de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında aktif görevde olan bir albay ve yarbayın da bulunduğu çeşitli rütbelerdeki 19 şüpheli yakalandı.Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.