Hakkari – Van Yolunda feci kaza: 1 ölü 18 yaralı

Hakkari – Van Yolunda feci kaza: 1 ölü 18 yaralı

Hakkari – Van Karayolunda yolcu minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 18 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere sevk edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Edinilen bilgilere göre, kaza akşam saatlerinde Hakkari – Van Karayolu'nun 110'uncu kilometresinde bulunan Ova dinlenme tesisleri yakınlarında meydana geldi. 

İddiaya göre, Hakkari'den Van'a giden sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen otomobil, dinlenme tesisinden yola çıkan yolcu minibüsü ile çarpıştı. 

Alınan ilk bilgilere göre, kazada, otomobil ve minibüste bulunan 19 kişi yaralandı. 

3 kişinin ağır yaralı olduğu öğrenilen kaza sonrası bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Sait Cihan (59), kaldırıldığı Başkale Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların tedavisi devam ederken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum