Hakkari Valisi Ali Çelik valilik personeli iftar yaptı

Hakkari Valisi Ali Çelik valilik personeli iftar yaptı

Ramazanda farklı kesimler ile iftar açan Hakkari Valisi Ali Çelik iftarda Valilik personeli ile bir araya geldi.

Vali Ali Çelik ve beraberindeki heyet, Öğretmenevinde düzenlenen, Hakkâri Valiliği Personellerinin katılım sağladığı iftar programına katıldı.

Programı; iftar yemeğinin ardından Vali Ali Çelik’in konuşmaları ile devam etti.

Vali Çelik, ‘’Ramazan ayının bizlere getirdiği en önemli faydalarından bir tanesi bir araya gelmek, beraber olmak ve iftar sofrasında buluşmak, bu günde Ramazan ayının bereketi üzerine bir iftar sofrasındayız. Ramazan ayını, iyilikler ayı diye tabir ettiğimiz bu güzel ayı uğurlayacağız, Allah bizi sağlıkla huzurla bayrama kavuştursun, bizim oralarda çok sevdiğim bir söz var; işin iyiyse eşinde iyiyse ne işin var düğün evinde gir oyna çık oyna, işin kötüyse eşinde kötüyse ne işin var ölü evinde gir ağla çık ağla derler. O yüzden çalışma ortamınız ve işiniz hayatınızın en önemli bir parçasıdır. Dolayısıyla sizler mesaiyi bir arada yürütüyorsunuz, temennim ve duam, her gününüzün düğün gibi olması ve hem evinizde hem de işinizde huzur içinde bu çalışma hayatını devam ettirmeniz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum, Ramazan Bayramınızı da en içten dileklerimle şimdiden kutluyorum. Allah huzur, sağlık ve iyilik içinde bir ramazan bayramı geçirmeyi ve daha nicelerine kavuşmayı nasip etsin. Hayırlı akşamlar diliyorum" dedi. 

Çelik, iftar programında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve valilik personellerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.