Hakkari Valisi Akbıyık'tan Şemdinli ve Derecik ziyareti

Hakkari Valisi Akbıyık'tan Şemdinli ve Derecik ziyareti

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Şemdinli ve Derecik ilçelerini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, ilk olarak Derecik ilçesine geçti. Derecik Kaymakamı İdris Arslan, AK Parti Hakkari milletvekili Husret Dinç ve 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Rafet Kılıç tarafından karşılanan Vali Akbıyık, karşılama merasiminin ardından Derecik Kaymakamlığını ziyaret etti.

Buradaki temaslarının ardından kurum amirleri ile muhtarlarla toplantı yapan Akbıyık, daha sonra Şemdinli ilçesine geçti. İlçede ilk olarak Aile Destek Merkezine uğrayan Vali Akbıyık, çeşitli kurslarda eğitim gören kadınlarla bir araya geldi.

Yapılan çalışmaları inceleyip kursiyerlerle sohbet eden Akbıyık, ardından Cumhuriyet İlkokulundaki öğrencileri ziyaret edip onlara kitap hediye etti.

Daha sonra Şemdinli Devlet Hastanesine giderek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesinin açılışını gerçekleştiren Akbıyık, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Ş

emdinli İlçe Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman’ı ve İlçe Emniyet Müdürü Metin Kanyer’i de makamında ziyaret eden Vali Akbıyık, daha sonra ilçeden ayrıldı.Vali Akbıyık’a, Vali yardımcısı Mustafa Duruk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Dilberoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve Şemdinli AK Parti teşkilatı eşlik etti.

1-20190314215843.jpg3-752.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.