Hakkari Valisi Akbıyık'ın iade-i ziyaretleri sürüyor!

Hakkari Valisi Akbıyık'ın iade-i ziyaretleri sürüyor!

Hakkari Valiliği görevine geldiği günden beri çeşitli kesimlerin 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduğu Vali İdris Akbıyık 'ın iade-i ziyaretleri devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Son Valiler kararnamesi ile Hakkari Valiliği görevine atanan ve göreve geldiği ilk günden beri kamu kurum yetkililerinden vatandaşlara, siyasi parti temsilcilerinden dernek ve STK temsilcilerine kadar çeşitli kesimlerin 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduğu Vali İdris Akbıyık 'ın iade-i ziyaretleri devam ediyor.

Vali Akbıyık, bugün Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk'e iade-i ziyarette bulundu. ile 'na iade-i ziyarette bulundu.

Vali Akbıyı dün de Hakkari Belediye Başkan vekili Cüneyit Epçim ve Hakkari Cumhuriyet Başsacısı Mustafa Balık'a iade-i ziyaret gerçekleştirmişti. 

1-859.jpg2-784.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.