Hakkari Valisi Akbıyık alt yapı çalışmalarını denetledi

Hakkari Valisi Akbıyık alt yapı çalışmalarını denetledi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kentte ilk kez Pehlivan Mahallesi hastane caddesinde uygulanan silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) çalışmalarını yerinde denetledi.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vali Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Gölbaşı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ile birlikte Pehlivan Mahallesinde yapılan silindirle sıkıştırılmış beton çalışmaları,  Merzan Mahallesinde yapılan Bitümlü Sıcak Karışım-BSK yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyip denetlemelerde bulundular.

Belediyeden çalışmalar ile ilgili verilen bilgide ”Yolların daha uzun ömürlü olması, az bakım gerektirmesi ve daha iyi performansla ile konforlu hizmet verebilmesi oldukça önem arz etmektedir. Bu noktada silindirle sıkıştırılmış beton yollar, bu hususları sağlaması bakımında ciddi bir alternatiftir. Hakkari Devlet Hastanesi kavşağı Katremas arasındaki yola test amaçlı 15 santim kalınlıkta C-30 beton dökülerek ilk defa Hakkari’de SSB uygulamasını yapmış olduk” ifadelerine yer verildi. 

1-20191031084132.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.