Hakkari Valiliğinden Yıldırım ailesine yardım eli

Hakkari Valiliğinden Yıldırım ailesine yardım eli

Hakkari’nin Bağışlı köyünde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen 7 nüfuslu Yıldırım ailesine valilik yardım eli uzattı.


HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Önceki gün yangın Hakkari merkeze bağlı Bağışlı köyü Tonton Mahallesi'nde meydana gelmişti. Emekli güvenlik korucusu olan Aydın Yıldırım’ın tek katlı toprak evinde soba bacasından çıkan yangında aile fertleri zor canlarını kurtarırken 7 kişinin bulunduğu tek katlı toprak evde ise büyük maddi hasar meydana gelmişti.

Hakkari Valiliği sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Sait Abdullahoğlu ve beraberindeki ekip Yıldırım ailesinin incelemelerde bulunarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Müdür Abdullahoğlu, çıkan yangında evin büyük çapta hasar gördüğünü belirterek, aileye gıda ve giyim yardımında bulunduklarını ifade etti.

Yıldırım ailesinin mağduriyetinin giderilmesi için nakit desteğinin yapılması içinde ailenin başvurusunu toplantıya aldıklarını söyleyen Müdür Abdullahoğlu, aileye gerekli yardımların yapılacağını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.