Hakkari Valiliğinden operasyon açıklaması

Hakkari Valiliğinden operasyon açıklaması

Hakkari Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Merkeze bağlı Oğul Köyü kırsalında düzenlediği operasyona ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 19.09.2020 günü İlimiz Merkez Oğul Köyü Azizan Mezrasında yapılan YILDIRIM-2 CİLO Operasyonu kapsamında 2 bölücü terör örgütü mensubu tespit edilmiştir. İcra edilen hava harekatı neticesinde 2 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum