Hakkari Valiliğinden o habere tekzip!

Hakkari Valiliğinden o habere tekzip!

Hakkari Valiliği sitemizde bugün yayınlanan "Bu fotoğraf Hakkari'den çekildi" haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "23.02.2021 günü Hakkari Objektif Haber sitesinde yayınlanan ”Bu Fotoğraf Hakkari’den” haberinin gerçekleri yansıtmadığı, görevlilerimiz tarafından yapılan araştırmada anlaşılmıştır.

Haber ile ilgili olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri tarafından vatandaşımız ile yapılan görüşmede “evli ve eşinin emekli işçi olduğu, 3226 TL aylık emekli maaşı aldığı, kendisine ait Berçelan Mahallesinde 3 katlı binası ile tek katlı müstakil evinin olduğu, 3 katlı binanın alt katını kiraya verdiği, vatandaşın tek katlı müstakil evde ailesi ile beraber yaşadığı, evde besledikleri tavukları için manavdan sebze atıklarını aldığı ve çöpten herhangi bir şey almadığı, manav sahibinin satılmayan sebzeleri poşetleyerek kendisine verdiğini” beyan etmiştir. Ayrıca ailenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kaydı bulunmamakta olup ekonomik olarak da durumu normaldir.

Hakkari’de bulunan ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından gerekli yardım ve çalışmalar duyarlılıkla yapılmaktadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.