Hakkari Valiliği'nden ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Hakkari Valiliği'nden ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Hakkari Valiliği, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın adını kullanarak, 'Para, yardım, kişisel kimlik bilgisi, banka hesap numarası' gibi taleplerde bulunan kişilere itibar etmeyin uyarısında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliğinden konu ile ilgili yapılan açıklamda şu ifadelere yer verildi: "Sayın Valimizin adını kullanarak kendisini Hakkâri Valisi olarak tanıtan bazı dolandırıcıların; para, yardım, kişisel kimlik bilgisi, banka hesap numarası vb. taleplerde bulundukları yönünde bir takım duyumlar alınmıştır. Böyle durumlarla karşılaşılması halinde arayan kişilere itibar edilmeden 155 Polis İmdat veya 156 Jandarma İhbar hattını arayarak bilgi vermeniz uygun olacaktır."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.