Hakkari üniversitesinin “Hate. I’m Against” Projesi Kabul Edildi

Hakkari üniversitesinin “Hate. I’m Against” Projesi Kabul Edildi

Hakkari Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus+ programı kapsamında yapılan “Hate. I’m against!” gençlik değişimi projesi kabul edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversitesi, Polonya ve Romanya ortaklığında hazırlanmış olup Polonya’daki organizatör kurum FundacjaAktywni w Europie tarafından başvurusu yapılmış ve Polonya Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Hakkari üniversitesi yetkilileri ise “Hate. I’m against!” projemizin amacı; internetteki nefretin ve nefret söylemlerinin kaynağı hakkında düşünmek ve bu söylemleri engellemek için yöntemler bulmak, yeni bilgi, beceri ve yeterlilikler kazandırmanın yanı sıra dışlanan insanlara yardım etmeyle ilgili hassas ve istekli olmak gibi yeni davranışlar kazandırarak konuyla ilgili farkındalık oluşturmaktır.

Projenin amaç ve hedeflerine ulaşmak için çeşitli eğitim metotları kullanılacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.