Hakkari Üniversitesinden bir ilk!

Hakkari Üniversitesinden bir ilk!

Hakkari Üniversitesi, 2019 - 2020 eğitim öğretim yılı için Eğitim Fakültesi bünyesindeki Beden Eğitimi Spor Bölümü ile Resim-İş Öğretmenliği bölümlerine özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacağını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Üniversitenin resmi internet sayfasında yer alan duyuruda, Hakkâri Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programına Özel Yetenek Sınavı (ÖYS) ile 18’i kadın 22’si erkek toplam 40 öğrenci alınacağı bilgisi paylaşıldı.

Duyuruda ayrıca, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Resim-İş Öğretmenliği bölümüne ise 4’ü engelli toplam 40 öğrencinin Özel Yetenek Sınavıyla alınacağı kaydedildi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN! 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.