Hakkari Üniversitesinde Kadın ve Toplum Semineri

Hakkari Üniversitesinde Kadın ve Toplum Semineri

Hakkari Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Merkezi Tarafından “Kadın ve Toplum” konulu bir seminer düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminere Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlknur Öner, Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayten Can, Uzman Dr. Betül Yakıştıran, Semra Kahraman ve Hakkari Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Okutmanı Ayşe Sevimli konuşmacı olarak katıldı.
 
Seminerde erken yaşta evlilik, toplumsal cinsiyet ve kadına yönelik şiddet, kadın ve sivil toplum kuruluşları, kadın sağlığı ve edebiyatta kadının yeri konuları ele alındı.
 
Seminere, Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın Eşi Dr. Funda Toprak, Vali Yardımcılarının eşleri,  Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, kurum müdürleri, Üniversitenin akademik/idari personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.
 
Seminerin birinci oturumuna fotoğraf sergisi ve kokteyl ile ara verildi. İkinci oturum ise Hakkâri Belediyesi Berze Erbane Topluluğu’nun müzik dinletisiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.