Hakkari Üniversitesinde Bayramlaşma Yemeği

Hakkari Üniversitesinde Bayramlaşma Yemeği

Hakkari Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversite Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma yemeğinde Üniversitenin akademik ve idari personelleriyle bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversite Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma yemeğinde Üniversitenin akademik ve idari personelleriyle bir araya geldi.

Bayramlaşma yemeği, Üniversite Çölemerik Meslek Yüksekokulu yemekhane salonunda verildi. Bayramlaşma Yemeğine Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Erdal Bingöl, akademik ve idari personeller katıldı.
 
Yemekte konuşma yapan Rektör Pakiş: “Değerli arkadaşlar, geçmiş Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Gönül isterdi ki bayramın birinci, ikinci veya üçüncü gününde sizlerin katılımıyla Üniversitemizde bayramlaşıp hasbihal edelim. İşin doğrusu bu bayramlaşma törenini hala planlamaktayım. Bayramlaşma ile ilgili yaptığımız toplantıda arkadaşlarımızın bayramın birinci ve ikinci günlerinde akraba ziyaretlerinde bulunduklarını düşünerek bu seferlik bayramlaşmayı bayram içerisinde değil de bayramdan sonraki mesai günü yapmayı kararlaştırdık. Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza, yemeği hazırlayan yemek firmamıza ve emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
 
Arkadaşlar, önümüzdeki dönemlerde bayramların birinci veya ikinci gününde kurum içeresinde bir bayramlaşma geleneğini oturtma ile ilgili bir çabamız olacaktır. Kurum ile ilgili bir aidiyetimizin muhakkak oluşması gerekiyor. Aidiyet duygusu, zaman zaman bayramlarda ya da bu gibi durumlarda bir araya gelerek; bayramlaşarak, konuşarak, muhabbet ederek gelişir. Dolayısıyla böyle etkinliklerin, bayramların aidiyet duygusunu geliştirmede vesile olmaları gerekiyor. Ama birinci derecedeki akrabalarla bayramlaşmanın da yerine geçmemesi gerekiyor. Benim her zaman söylediğim bir söz var; çok farklı aidiyetlerimizin olması gerekir ama hiçbir aidiyeti bir diğer aidiyetin yerine geçirmeden bunu başarabilmemiz gerekir. Herkese tekrar teşekkür ediyorum. Cenabı Allah Ramazan ayında kazandığımız güzelliklerimizi sürdürme imkanını hepimize versin. Hep beraber Milletimize, Memleketimize ve Devletimize hizmet etmeyi nasip etsin. Sağlık ve sıhhat içerisinde inşallah bir dönemi geçirmeyi cenabı Allah bize nasip eder; sağ olun,  var olun.” dedi.
 
Bayramlaşma yemeği çay ikramı ve hoş sohbet ile son buldu.

7874240.jpg6797420.jpg7251810.jpg7102970.jpg9199310.jpg

19554132_1320096351419288_1623492938645805227_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.