Hakkari Üniversitesinde AB hibe programları proje yazma eğitimi verildi

Hakkari Üniversitesinde AB hibe programları proje yazma eğitimi verildi

Hakkari Üniversitesi akademik ve idari personellerine "Avrupa Birliği (AB) Hibe Programları Proje Yazma Eğitimi" verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversitesi konferans salonunda Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim, 24-25 Şubat tarihleri arasında proje Uzmanı M. Serkut Kızanlıklı tarafından verildi.

Avrupa Birliği (AB) Hibe Programları Proje Yazma Eğitiminde,  Avrupa Komisyonu başta olmak üzere farklı fon kuruluşları tarafından açılan programlara proje tekliflerinin hazırlanması, proje yönetiminin kavranması ve AB Hibe Programları konuları hakkında bilgiler verildi.

Katılımcıların AB projelerini formatlarına uygun şekilde hazırlayabilmeleri ve projeleri sunabilecek duruma gelmeleri amacıyla verilen eğitimin son gününde yapılan sözlü ve yazılı değerlendirmenin ardından katılımcılar sertifika almaya hak kazandılar. 
 
Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ağıl, Uluslararası boyutta olan AB Projeleri hazırlama ve uygulama konusunda Hakkari Üniversitesi akademik ve idari personellerine verilen eğitimin, AB projeleri kapsamında deneyimleri ve proje sayısını artıracağını belirterek söz konusu eğitim ile ülkeye, bölgeye ve Hakkari Üniversitesi'ne katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum