Hakkari Üniversitesi Rektörü Pakiş'in 19 Mayıs mesajı

Hakkari Üniversitesi Rektörü Pakiş'in 19 Mayıs mesajı

Hakkari Üniversitesi (HÜ) Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla  yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Millî Mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 tarihinin 101. yıldönümünde milli mücadeleyi büyük bir zaferle sonuçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bütün silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; modern dünyanın aydınlık yüzü olan gençlerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.