Hakkari Üniversitesi Rektörü Gazetecilerin Gazeteciler Gününü Kutladı

Hakkari Üniversitesi Rektörü Gazetecilerin Gazeteciler Gününü Kutladı

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversitesi kafeteryasında düzenlenen programa Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş,  Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Bodur,Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Ersalı, Hakkari Üniversitesi Cölemerik Yüksekokulu Müdürü Hikmet Yaşar, Hakkari Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ve basın mensupları katıldı.
 
Programda basın mensupları ile sohbet eden Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş: “Güçlü kalemleri ile memlekete ve ülkeye önemli katkılar sunan değerli basın mensuplarımızın 1-20200110181448.jpg2-20200110181448.jpg"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü" kutlar; başarılarının devamını dilerim.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.