Hakkari üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet gecesi

Hakkari üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet gecesi

Hakkari Üniversitesi`ne bağlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun son sınıf öğrencileri Mezuniyet Balosu ZeZe's BIG HOUSE'de düzenlenen muhteşem bir geceyle yapıldı.

HAKKARİ OBJEKİF HABER

Sağlık Hizmetleri Meslek yüksekokulunda bu yıl yaklaşık 180 öğrenci mezun olurken, mezun olan öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecilerinin katıldığı gecede duygu dolu anlar yaşandı.

Rüya Plaza’daki ZeZe's BIG HOUSE'de düzenlenen Mezuniyet Balosuna katılan öğrenciler Hakkarili sanatçı Fikret Kaval ve ekibinin seslendirdiği Kürtçe Türkçe müzikler eşliğinde halay çekip dans ederek doyasıya eğlendi. 

Bu özel gecenin heyecanını yaşayan gençler üniversite hayatlarının sona erip, iş hayatına atılacak olmanın gururu içinde sevinçlerini arkadaşları, öğretmenlerimiz ve idarecilerle paylaştılar.

Öğrenciler ve Sağlık Meslek yüksekokulu idarecilerinin katıldığı mezuniyet gecesi geç saatlere kadar devam etti. 

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.