Hakkari Üniversitesi öğrencilerinden doğa yürüyüşü

Hakkari Üniversitesi öğrencilerinden doğa yürüyüşü

Hakkari Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) öncülüğünde Otluca Köyüne doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı üniversite öğrencileri ile akademik ve idari personelin katılımı ile kent merkezine 10 kilometre uzakta bulunan Otluca Köyüne doğa yürüyüşü düzenledi. 

Doğada kahvaltı yapan 250 kişilik grup kahvaltının ardından, kent merkezine yürüdü.

Değişik illerden Hakkari'ye gelen ve üniversite öğrencileri, doğa yürüyüşü sayesinde kentin doğal güzelliklerini görme imkanı buldular.

Sonbahar mevsiminin etkisi ile büyüleyici manzaranın bulunduğu yürüyüş güzergahında yürüyen öğrenciler; Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekip doyasıya eğlendiler.

Yürüyüş ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hakkari Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Emin Yıldırım, üniversite öncülüğünde düzenledikleri yürüyüşe öğrenci, akademik ve idari personelin aralarında bulunduğu kalabalık bir grubun katıldığını söyledi. 

Öğrencilerin doğa yürüyüşü sayesinde Hakkari'nin muhteşem doğasını görme fırsatı yakaladığını anlatan Yıldırım, yaklaşık 2 saat süren doğa yürüyüşünün çok güzel geçtiğini ifade etti. 

Yürüyüşe katılan doğasevler ise Üniversite yetkililerine böyle bir imkan sundukları için teşekkür ettiler.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.