Hakkari Üniversitesi ile AFAD arasında işbirliği protokolü

Hakkari Üniversitesi ile AFAD arasında işbirliği protokolü

Hakkari Üniversitesi ile AFAD müdürlüğü arasında “2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında yürütülecek afet farkındalık faaliyetleri, afet ve acil durum ile sivil savunma faaliyetlerine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada ile Hakkari İl Afet ve Acil Durum Müdürü Resul Karadeniz tarafından imzalanan protokol kapsamında, Türkiye genelinde afet ve acil durum farkındalığı artırılarak afet risklerinin azaltılmasına yönelik yapılacak işbirliği çerçevesinin belirlendi.

Protokol kapsamında üniversitenin idari birimleri, öğrencileri ve akademisyenleri ile afet ve acil durumlara hazırlık çalışmalarının yapılması ve “2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında yürütülecek faaliyetlerin koordineli olarak yürütülmesi hedeflenmektedir.
 
Rektörlük hizmet binasında gerçekleştirilen protokolde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Ersalı ve Hakkari İl Afet ve Acil Durum Müdürü Resul Karadeniz afet ve acil durumlarla ilgili yapılacak eğitim ve faaliyetler hakkında bilgi alış verişinde bulundular. 

1-20210308092554.jpg2-20210308092554.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum