Hakkari Üniversitesi adayları bilgilendiriyor!

Hakkari Üniversitesi adayları bilgilendiriyor!

Hakkari Üniversitesinin 2019-2020 eğitim öğretim yılı tercih dönemi öncesi tanıtım günleri Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER
 
Hakkari Üniversitesinin üniversiteye girmeye hazırlanan adayları bilgilendirmek ve amacıyla başlattığı bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. 

Hakkari kent merkezinde 'Tercih Günleri' etkinliği adı altında öğrencileri bilgilendirmek için stant kuran üniversite aynı amaçla Yüksekova ve Şemdinli ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda ve Özel Eğitim kurumlarında öğrencilere tercih sürecinde rehberlik hizmeti vermeye başladı.Öğrencilere yönelik rehberlik hizmetinin Çukurca ve Derecik ilçelerindeki öğrencilere de verileceği belirtildi. 

Üniversitede görevli uzmanların gözetiminde sunulan tercih rehberlik hizmetinin tercih dönemi boyunca devam edeceği öğrenildi.

1-20190724084803.jpg

2-20190724084919.jpg3-950.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.