Hakkari üniversitende hayallerinize ulaşın

Hakkari üniversitende hayallerinize ulaşın

Hakkari Üniversitesi 2017/2018 Eğitim öğretim yılı için ‘Hayallerinize bizimle ulaşın’ sloganıyla öğrencilere Hakkari üniversitesini tercih etme çağrısı yaptı.

5 fakültesi 1 Yüksekokulu 3 meslek yüksekokulu bulunan Hakkari Üniversitesi 2017 / 2018 Eğitim öğretim yılı için ‘Hayallerinize bizimle ulaşın’ sloganıyla öğrencilere Hakkari üniversitesini tercih etme çağrısı yaptı.

Üniversitenin Web sayfasında “HAYALLERİNİZE BİZİMLE ULAŞIN’ sloganıyla paylaşılan bilgi notunda ‘Hakkâri üniversitesi olarak gençlerimizin kendine güvenen çağdaş, nitelikli ve üretken bireyler olarak yetişmesini sağlıyoruz’ denildi. 

Üniversite bünyesinde; Eğitim,, Güzel Sanatlar,  iktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve İlahiyat Fakülteleri ile Yabancıl Diller Yüksekokulu;  Cölemerik Meslek Yüksekokulu,  Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu ve Yüksekova Yüksekokulu bulunmaktadır. 

Başlatılan kampanya kapsamında üniversite ile ilgili genel bilgilendirmelerin yanı sıra; 2017 /2018 eğitim – öğretim yılında Hakkari Üniversitesini tercih edecek olan öğrencilerin tercih edebilecekleri bölümler ve kontenjanlarına da yer verildi.

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN...

 


1-101.jpg2-092.jpg3-063.jpg4-053.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.