Hakkari TÜGŞAV ve HAGŞAD'tan Çukurcaya ziyaret

Hakkari TÜGŞAV ve HAGŞAD'tan Çukurcaya ziyaret

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hakkari Şubesi Yönetim Kurulu ve Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Yönetim kurulu üyeleri Çukurca'ya ziyarette bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hakkari Şubesi Yönetim Kurulu ve Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Yönetim kurulu üyeleri Hakkari'nin Çukurca ilçesine ziyarette bulundular. Heyet, İlk olarak İlçe kaymakamı ve belediye başkan vekili Temel Ayca'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Kaymakam Ayca, Çukurca Kaymakamlığı ve Belediyenin desteklediği "Zap Vadisi Projesi" kapsamında ilçede yetiştirilen pirinç, buğday, ceviz, mısır, susam, maş fasulyesi, kuru üzüm, incir, dut ve pestil gibi ürünler hakkında bilgi verdi.

''Çukurca'nın artık güzel şeylerle anıldığını ve bunun en büyük emeği Kaymakam Ayca'nın verdiğini dile getiren Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Derneği Başkanı Abdurrahman Er, şöyle konuştu;

Kaymakam Temel Ayca, bir taraftan ilçenin çehresini değiştirmek için mücadele ederken, bir yandan da terörle birlikte bozulan imajı değiştirmek için çalışmalara başladı. ''Zap Markası'' bizim için çok önemli bir gelişmedir ilçemizdeki vatandaşlarımıza iş imkanları doğdu Çukurca'nın artık bir turizm kenti olacağını düşünüyoruz'' dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhun Doğan'ı makamında ziyaret ettikten sonra, Aile Destek Merkezi, Zap markası üretim tesisi ve yöresel yemeklerin bulunduğu restoranın yer aldığı binayı'da ziyaret edip ''ADEM'' merkezinin Koordinatörü Beyda Sadıkoğlu'dan bilgi aldı.

 Başkan Er ve beraberindekiler daha sonra Ak Parti Çukurca Seçim Bürosuna ziyarette bulundular. Heyeti, Ak Parti Çukurca Belediye Başkan Adayı Ensar Dündar ve partililer tarafından karşılandı. Başkan Er, Belediye başkan adayı Ensar beyin 'Çukurca ilçemiz için bir şans olduğunu deneyimli bir şahsiyet olduğunu güzel proje üretecek kapasitede donanımlı bir adayımız olduğu onun seçilmesi halinde de Çukurca’nın büyük bir değişime uğrayacağını söyledi.

İlçe Jandarma komutanı Yaşar Görmez de ziyaret edildi. Görmez, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneğine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Dernek yöneticileri son olarak, Çukurca gazisi Mehmet Akdemir’i evinde ziyaret edip aile ile bir süre sohbet ettiler.

01-183.jpg1-20190329190815.jpg2-998.jpg

img_0306.jpg3-776.jpg4-604.jpg8-153.jpg12-066.jpg11-073.jpg10-097.jpg14-032.jpg9-096.jpg16-015.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.