Hakkari Ticaret Odasından önemli duyuru

Hakkari Ticaret Odasından önemli duyuru

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (HATSO) 7 Nisan'da yapılacak seçimlere katılacak olan üyelerin oy kullanabilmeleri için kayıtları gözden geçirmeleri

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; HATSO organ seçimlerinin 7 Nisan 2018 tarihinde yapılacağı duyruldu.

Duyuruda; 19.1.2005 tarih ve 25705 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik gereğince bu seçim döneminde Oda Meslek komiteleri, Oda Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar birliği delegesi, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelikleri seçimlerinin yapılacağı hatırlatıldı.

HATSO'nun duyurusunda; odanın organ seçimlerinin sağlıklı bir şekilde yapılması ve bütün üyelerin seçme ve seçilme haklarını kullanarak mağdur olmamaları için; vergi mükellefiyetleri güncellemeleri ve üyelik askı durumlarını 15 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar sorgulamaları istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.