Hakkari Ticaret Odası Meclis Başkanlığına Mahir Çallı seçildi

Hakkari Ticaret Odası Meclis Başkanlığına Mahir Çallı seçildi

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nazım Demir'in CHP il başkanı olmasıyla HATSO Meclis Başkanlığına işadamı Mahir Çallı getirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce CHP İl Başkanlığına getirilen HATSO Meclis Başkanı Nazım Demir bu görevinden istifa etti.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) yönetimi meclis başkanlığını belirleme gündemi ile toplandı.

HATSO yönetim kurulu Başkanı Servet Taş, yaklaşık 7 yıldır Ticaret Odasında meclis başkanlığı görevi yapan Meclis Başkanı Nazım Demir’in politikaya girmesi ile bu görevinden istifa ettiğini yerine ise iş adamı Mahir Çallı’nın getirildiğini açıkladı.

Başkan Taş,”Meclis Başkanı Nazım Demir kardeşimiz 7 yıl boyunca bizimle beraber çalıştı. İlde herkes tarafından sevilen ve sayılan Demir kardeşimize siyaset hayatından başarılar diliyoruz. Demir kardeşimiz halen üyemiz olup kendisine her zaman kapımız açıktır” ifadelerini kullandı. 

Başkan Servet Taş ve yeni Meclis Başkanı Mahir Çallı ve HATSO yönetimi görev süresince Ticaret ve Sanayi Odasında yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı Demir'e plaket takdim ettiler.

Meclis Başkanlığına getirilen işadamı Mahir Çallı’ya yeni görevinden başarılar dileyen Demir, HATSO yönetimine başarılar diledi.

İşadamı Çallı ise, Başkan Demir’e siyaset hayatında başarılar dileyerek, kendisini meclis başkanlığı görevine getiren HATSO’nun tüm yönetim kuruluna teşekkür etti.3-20191111162732.jpg4-798.jpg2-20191111162732.jpg1-20191111162330.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum